Bedankje maken op awardje.nl

Het gevoel van waardering kun je op verschillende manieren uitdrukken. Waardering, respect en erkenning zijn zaken die wij als mensen als prettig ervaren. Het is belangrijk dat je je gewaardeerd voelt waar je je dan ook mag bevinden. Arbeiders in een bedrijf doen hun uiterste best om een onderneming draaiende te houden en willen daarvoor ook gewaardeerd worden. Maar moeders en vaders die hun uiterste best kunnen een blijk van waardering ook goed gebruiken. Een signaal van waardering die je aan iemand stuurt kun je het best op een bijzondere manier doen. Ondanks er verschillende manieren zijn is een Award een van de aparte manieren om dat te doen. Bij Awardje.nl ben je terecht voor het maken van je Award.

Je eigen Award maken

Bij Awardje.nl krijg je alle ruimte om zelf je Award te ontwerpen. Dit kun je doen door op de website componenten zoals lettertype van de Awardtitel te bewerken. Los daarvan wordt je ook in de gelegenheid gesteld om een foto te uploaden. Zo een foto komt te staan op je Award. Aan de hand van “voor wie” en “in welk kader” je een Award wil uitreiken kun je de lettertype het best aanpassen. Het award kun je compleet met een houten houder bestellen. Zo een houten houder zorgt ervoor dat het Award makkelijk op een tafel gelegd kan worden. Bezoek vandaag nog de website van Awardje.nl en ontwerp zelf je award voor degenen waarvan jij vindt dat die het zeker verdient. Indien je je ontwerp af hebt en de opdracht hebt gegeven om je Award te maken, dan kun je die binnen 4-5 werkdagen verwachten. Via de website heb je verschillende methoden die je kunt gebruiken om af te rekenen. Dat maakt dat alles zo eenvoudig en snel aan toe gaat. De verschillende afmetingen waarin je een award kunt verkrijgen staan ook vermeld op de website.

Een Award voor iemand speciaal

Niet iedereen verdient een award, maar dat wil zeggen dat degenen die het wel verdienen er inderdaad recht op hebben. In de meeste gevallen gaat het om mensen die iets uitzonderlijk gepresteerd hebben. Denk maar aan een collega die je altijd heeft bijgestaan in goede en slechte tijden op het gebied van werk. Voor zo een collega zou je wel tot het uiterste gaan om je dankbaarheid te tonen. Persoonlijk kwam ik zelf ook in een identieke situatie terecht. Het was namelijk zo dat mijn ex collega van de ene op de andere dag van baan zou wisselen. Maar omdat hij een belangrijke rol gespeeld heeft in de mijn carrière, was ik op zoek naar manieren om hem op een bijzondere manier te bedanken. Na een paar keer erover te hebben nagedacht ben ik op het idee gekomen om hem te eren met een Award. Zelf had hij net niet zien aankomen en ik kon meteen aan zijn gezichtsuitdrukking aflezen dat hij heel erg tevreden was met mijn geschenk. Het Award heb ik kunnen samenstellen met behulp van Awardje.nl, daar helpen ze je al te graag hiermee.

Bestel je Award bij Awardje.nl

Ben je op zoek naar een unieke manier om je waardering aan iemand te benadrukken? Dan is Awardje.nl de plek waar je moet zijn. Bij Awardje.nl kun je rekenen op een snelle service en medewerkers die klaar staan om je van info of advies te voorzien. Heb je misschien een ontwerp die je graag bespreekbaar wil maken, dan mag dat uiteraard ook bij Awardje.nl. Bezoek vandaag nog de website en begin meteen aan het ontwerp van je Award. Via de website bestaat er de mogelijkheid om middels een contactformulier contact op te nemen met Awardje.nl.